De Klussenier Martin van Essen

De Klussenier Martin van Essen
De Klussenier Martin van Essen

Liefdelaan 13
1724 RN Oudkarspel

Dien uw aanvraag in »

0226 31 50 73
06 2274 2274
martinvanessen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 59274484

Even voorstellen

Ik ben Martin van Essen, samen met Marjan en onze twee zonen woon ik al meer dan 25 jaar op het trappelend van Oudkarspel. Hebt u een woning in de omgeving Schagen, Winkel, Langedijk of Warmenhuizen? Dan kunt u mij inschakelen voor al uw renovatie en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning.

Na 28 jaar voor een grote aannemer in Obdam gewerkt te hebben werd ik vanwege de crisis helaas gedwongen om op zoek te gaan naar ander werk. Bij deze aannemer heb ik erg veel ervaring opgedaan in de renovatiebranche. Naast mijn werk was ik altijd bezig met klussen en verbouwen. Mijn eigen huis heb ik uitgebreid van een klein tuindershuisje naar een ruime vrijstaande woning. Ik weet van mezelf dat ik iedere klus of verbouwing rond het huis kan realiseren, vandaar dat ik mijn eigen vakmanschap inzet voor mijn eigen klusbedrijf.

Werken met hout heeft mij altijd het meest aangesproken. Het bouwen van keukens is een van mijn specialiteiten. Dat kan zijn het inbouwen van een standaard keuken of een geheel op maat gemaakte keuken, inclusief het nodige leiding- en tegelwerk. Maar ook het vertimmeren van een zolder naar slaapkamer met dakramen en vaste trap behoort tot de mogelijkheden. Net zoals het realiseren van een nieuwe badkamer, sauna of toilet. Naast deze werkzaamheden kunt u ook bij mij terecht voor alle overige renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in uw woning.

Iedere verbouwing wordt opgeleverd met dezelfde kwaliteit als ik voor me eigen woning zou willen. Mijn werkwijze is rustig maar gestaag, netjes en professioneel. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Uiteraard ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Ik verzorg de uitvoering van de werkzaamheden en desgewenst ook het materiaal. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Hebt u een verbouwing of een kleinere klus gepland staan? U kunt gerust vrijblijvend contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor degene die niet uit de buurt komen mijn werkgebied strekt zich uit over de noordkop van Noord-Holland. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Oudkarspel op www.klusseniermartinvanessen.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Oudkarspel voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Deuren afhangen
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
  • Ramen plaatsen

Beoordelingen van klanten

Prima, heel aardige rustige man die kalm een oplossing zoekt voor een klusprobleem.V uit Sint Maarten
Prettig en betrouwbaarE. uit Oudkarspel
Prima ervaring. Martin is accuraat, komt afspraken na. Voor overleg of uitleg goed te bereiken. Mooi stukje werk afgelverd, is in voor een praatje en geeft duidelijk zijn eigen grenzen aan. Schakelt zo nodg andere experises in. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het resultaat.Harry uit Scharwoude
Martin is prima en betrouwbare vakman. Goed georganiseerd, stipt en correct. Martin geeft ook goed aan wat hij wel en niet kan en hij heeft voor ons mensen met expertise geregeld voor het totale pakket van de verbouwing. Prima !ARJEN uit Sint Pancras
Betrouwbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding en als afsluiter een echte vakmanAnouk uit Oudkarspel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...